Opinie

Będzie nam bardzo miło, jeśli zostawisz opinie o zakupach, dziękujemy.

5,0 rating
11 lipca 2019

Gorąco polecam!!!!!! Duży wybór, profesjonalne doradztwo, świetny kontakt, przesympatycznie i miło. Z moim biustem w rozmiarze 90J straciłam już nadzieję na to,że znajdę stanik sportowy w swoim rozmiarze. Całe szczęście trafiłam na staniksportowy.pl Po wyborze przeze mnie stanika Pani skontaktowała się ze mną mailowo z prośba o podanie wymiarów, aby zweryfikowac czy dobzre dobrałam rozmiar i ewentualnie pomóc. Nareszcie mogę w pełni cieszyć się treningami bez irytacji,że mój biust “klaszcze” i wiewa się na wszystkie strony.

ANNA
StanikSportowy.pl
5.0
powered by Facebook
Agnieszka Pabian
Agnieszka Pabian
2019-07-16T14:48:38+0000
Zdecydowanie polecam ten sklep i Panią Magdę! Bardzo profesjonalna porada! Stanik dobrany perfekcyjnie! Nie miałam jeszcze nigdy wcześniej tak wygodnego staniczka! Jestem mega zadowolona! Naprawdę z całego serca polecam!!!
Anna Ewa Kostańska
Anna Ewa Kostańska
2019-07-04T15:44:19+0000
Rewelacja. Najlepsze jakie miałam. Polecam 😍
Marta Głowacka
Marta Głowacka
2019-05-24T22:27:59+0000
Stanik rewelacyjny. Profesjonalna pomoc, także rozmiar to strzał w 10. Polecam 🙂
Magdalena Badera
Magdalena Badera
2019-05-22T09:04:55+0000
Gorąco polecam, obsluga na najwyzszym poziomie:)
Dominika Edyk
Dominika Edyk
2019-05-14T11:16:37+0000
Polecam w milionie procent StanikSportowy.pl i Panią Magdę. Żałuję, że od takiej specjalistki dzieli mnie tyle km, ale online też udało się sprostać wymaganiom i trafić z rozmiarem. Profesjonalna pomoc i super stanik, o jakim marzyłam 😍 świetny kontakt! indywidualne podejście! A paczuszka zapakowana prześlicznie 😉❤
Aneta Funa
Aneta Funa
2019-05-08T10:09:33+0000
Miła profesjonalna obsługa. Idealnie dopasowany biustonosz 100%zadowolenia
Marta Piśna
Marta Piśna
2019-05-07T20:44:26+0000
Pełen profesjonalizm , ogromna wiedza i szybka dostawa 👌🏻
Aleksandra Szczepanik
Aleksandra Szczepanik
2019-05-07T16:25:03+0000
Witam. Gorąco polecam sklep. Potrzebowałam stanik do jazdy konnej, otrzymałam super produkt który świetnie się sprawdza. Fachowe doradztwo i bardzo profesjonalna obsługa. Dziękuję.
Kinga Rozdolska
Kinga Rozdolska
2019-04-24T17:03:05+0000
Fantastyczny stanik! Bardzo wygodny i w dodatku świetnie wygląda. Magda zna się na rzeczy, jest przesympatyczna. Szczerze doradza i absolutnie nie czuć skrępowania w jej obecności. Polecam z całego ❤
Ka Er
Ka Er
2019-04-24T15:07:36+0000
Jestem mega zachwycona ☺️ miałam przyjemność już przetestować mój pierwszy stanik sportowy kupiony u Magdy i jest petarda na treningu w ogóle nie odczuwałam, że mam biust 😂 także polecam polecam i jeszcze raz polecam ☺️
Kate Baranek
Kate Baranek
2019-04-24T05:44:57+0000
Bardzo profesjonalna pomoc w doborze stanika, a sam stanik mega wygodny i do tego przepiękny <3 polecam serdecznie! :) :*
Paulina Dałek
Paulina Dałek
2019-04-20T07:09:02+0000
Doskonała obsługa zamówienia, świetna pomoc i doradztwo oraz bezproblemowa wymiana. Polecam Z całego serca!!! 🙂
Anna Dyrek
Anna Dyrek
2019-04-12T07:08:53+0000
Fantastyczna obsługa, gdyby w każdym miejscu taka była zakupy byłyby rajem 🙂 pięknie zapakowana paczka a produkt najwyższej jakości 🙂 Polecam z całego serca 🙂
Kamila Wągrowska
Kamila Wągrowska
2019-04-09T11:18:31+0000
Serdecznie polecam. Bardzo profesjonalnie podejście do kupującego.
Inna Pugacewicz
Inna Pugacewicz
2019-04-09T08:53:48+0000
Polecam serdecznie! Bardzo ciepłe i profesjonalne podejście.
Ewa Ciszek
Ewa Ciszek
2019-04-08T08:03:32+0000
Zdecydowanie polecam. Pani Magda jest zaangażowana, umie profesjonalne doradzić jaki stanik wybrać. Szybka dostawa, biustonosz wygląda tak jak na zdjęciu. 😍
Kamila Klonowska
Kamila Klonowska
2019-04-03T13:05:09+0000
Dziękuję bardzo za szybką i profesjonalną pomoc. Do tej pory zakup bielizny to nie było miłe doświadczenie. Zawsze coś było nie tak a Pani bez problemu udało się dobrać biustonosz. Dzisiaj biegnę go sprawdzić. Kamila
Aneta Ćwiklińska
Aneta Ćwiklińska
2019-04-03T12:05:49+0000
Magda to profesjonalistka! Stały kontakt, jej wiedza, zaangażowanie i cierpliwość sprawiły, że mój stanik sportowy jest lepszy niż kiedykolwiek! Magda potrafiła pomóc mi w doborze rozmiaru, wytłumaczyła, też, który stanik będzie dla mnie najlepszy zwracając uwagę na sporty jakie uprawiam. Podsumowując, Magda online dokonała tego czego w wielu stacjonarnych sklepach panie nie potrafiły dokonać. Dziękuję i serdecznie polecam!!! 😊❤️👏
Kinga Augustyńska
Kinga Augustyńska
2019-03-28T15:22:37+0000
Pani Magda to profesjonalistka w każdym centymetrze😀doboru stanika.Przyslala mi 3 biustonosze sportowe i wybór padł na Anite active.Wygodny,mięciutki i w końcu nic mnie nie obciera.Polecam bo tak dopieszczona jako klientka nigdy nie byłam!!!!I paczka zapakowana pieknie!!!Dziękuję Pani Magdo😍
Kasia Toczek
Kasia Toczek
2019-03-18T21:26:43+0000
Chciałoby się napisać "stanik jak to stanik - bardzo dobrej jakości, wiadomo, jest super", ale.. Nie tylko o sam stanik chodzi. Magda, w pakiecie ze stanikiem sportowym zaoferowała kawał swojej wiedzy, doświadczenia i pasji - dzięki temu pomogła świetnie dobrać właściwy stanik sportowy, ale też zbudowała świadomość, dlaczego jest on tak ważny dla zdrowia i komfortu. Nie wyobrażam sobie już biegać bez niego i po następny na pewno wrócę do Magdy. 🙂
Agnieszka Szot
Agnieszka Szot
2019-03-10T08:22:39+0000
Profesjonalne ale przede wszystkim indywidualne podejście do klientki i jej oczekiwań😊 Czułam się zaopiekowana. Stanik dobrany fantastycznie - mimo, iż na odległość ! Pani Magda jest miłą osobą z ogromną wiedzą, co dodatkowo wzbudza zaufanie i szacunek. Paczuszka już następnego dnia była u mnie😊
Natalia Bursiewicz
Natalia Bursiewicz
2019-03-07T19:22:20+0000
Mega profesjonalny dobór porządnych staników! A dzięki nim nowa jakość intensywnej aktywności fizycznej - bez bólu i bezpiecznie. Polecam
Natalia Wronek
Natalia Wronek
2019-03-05T16:42:58+0000
Bardzo polecam tą firmę, Pani odpowiedziała na wszystkie pytania wyczerpująco, była bardzo cierpliwa i sympatyczna. Stanik rewelacyjny i przepięknie zapakowany 🎁 szczerze polecam
Monika Czyż
Monika Czyż
2019-03-01T10:33:00+0000
Gorąco polecam!!! Stanik rewelacja. Przesyłka ekspresowa i jeszcze tak pięknie zapakowana☺️
Małgorzata Kikla
Małgorzata Kikla
2019-02-05T13:00:17+0000
Bardzo bardzo polecam !!! Pani przyjmująca zamówienie pomocna , przesyłka ekspresowa, stanik idealny bardzo dobrze trzyma w czasie treningu ( bieganie ) Tego właśnie szukałam .
Joanna Kłodzińska
Joanna Kłodzińska
2019-01-31T09:42:19+0000
Kontakt ze sprzedającym super. Dostawa i wymiana w tempie ekspresowym. Generalnie polecam w 100%
Małgorzata Łucka
Małgorzata Łucka
2019-01-29T13:50:56+0000
Szczerze polecam zakupy w tym miejscu, rewelacyjna, profesjonalna i przemiła pomoc w wyborze i doborze rozmiaru. Super kontakt i zainteresowanie problemem klientki no i oczywiście sama transakcja błyskawiczna przesyłka i ślicznie zapakowana paczuszka. Naprawdę warto tego doświadczyć 😊
Martyna Kurzawska
Martyna Kurzawska
2019-01-29T13:08:36+0000
Bardzo polecam. Rewelacyjny kontakt. Super towar. Wszystko na wysokim poziomie:)
Hania Mikszak
Hania Mikszak
2019-01-23T09:09:57+0000
wczoraj zamówiłam i teraz dostałam paczkę, stanik idealnie dopasowany, cudowny ,właśnie taki jakiego szukałam od dłuższego czasu, super fachowe doradztwo i pomoc w doborze no i czas oczekiwania bardzo krótki, jestem bardzo zadowolona z obsługi, polecam😉😊
Renata Adamczyk
Renata Adamczyk
2019-01-18T20:02:37+0000
Bardzo polecam. Kontakt z klientem szybki. Super podejście do klienta. Na każde pytanie dostałam fachową i rzetelną odpowiedź . Towar w rzeczywistości taki jak na zdjęciach. Polecam w 100%.
Aneta Antena Pilarska
Aneta Antena Pilarska
2019-01-16T10:47:05+0000
Bardzo szybki kontakt, profesjonalizm w doborze rozmiaru, produkt świetnej jakości 👌 Na pewno wrócę po więcej 😉☺️
Dorota M Mel
Dorota M Mel
2019-01-09T12:32:38+0000
polecam .realizacja zamówienia bardzo szybka i jakość produktu super. Pięknie zapakowany. jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dziękuję
Adrianna Zagórska
Adrianna Zagórska
2019-01-05T23:08:01+0000
Świetny kontakt 👌 profesjonalizm i pomoc w doborze odpowiedniego rozmiaru👌ekspresowa wysyłka 👌 Jestem mega zadowolona 😊 (szkoda tylko, że na duże obwody tak mało dostępnych modeli)
Iwona Mazur
Iwona Mazur
2018-12-17T06:28:19+0000
Profesjonalna i miła obsługa, porady, ekspresowa przesyłka, a stanik Anita Air Control Delta Pad jest po prostu rewelacyjny ♡
Natalia Maćkowiak
Natalia Maćkowiak
2018-12-06T18:47:22+0000
Rewelacja! Gorąco polecam,fachowa pomoc,obsługa, kontakt - WSZYSTKO! Produkt najwyższej jakości. Gorąco pozdrawiam Panią Magdę 😊😊👍
Monika Gie
Monika Gie
2018-11-21T20:22:10+0000
Zamówienie przebiegło ekspresowo 🙂 dobry kontakt 🙂 szybka przesyłka 🙂 ładnie zapakowany panache 🙂 czekam jeszcze na black friday 🙂 polecam
Magda Czaplewska
Magda Czaplewska
2018-11-15T17:44:36+0000
Air comfort super stanik pięknie lezy.rozmir idealny.polecam😊
Agata Zaczek
Agata Zaczek
2018-11-14T10:42:37+0000
Profesjonalnie w każdym calu😉 Biustonosz bardzo wygodny , jestem zadowolona z zakupu i oczywiście polecam 😊
Sylwia Janas
Sylwia Janas
2018-10-31T12:58:55+0000
Bardzo, bardzo, ale to baaaaardzo chciałam Pani Magdo podziękować za dzisiejsze spotkanie! Spotkanie bardzo inspirujące, pełne pomocnych rad i mnóstwa uśmiechu 😍 Dzięki Pani mam wreszcie profesjonalny, dobrze dobrany i bardzo wygodny stanik do biegania 🏃 Pani Magda ma ogromną wiedze na temat odpowiedniego doboru biustonosza oraz tego, jak sprawić, by jego noszenie nie powodowało niepotrzebnego bólu, dyskomfortu i negatywnych skutków dla zdrowia. Polecam z całego serducha!!! 😍❤️read more
Marzena Wilczek
Marzena Wilczek
2018-10-09T19:13:07+0000
Polecam doradztwo i kupno stanika u pani Magdy 😍. Bardzo profesjonalnie choć w wirtualny sposób dobrała mi model i rozmiar. Dziękuję i myślę, że jeszcze kiedyś skorzystam z pani sklepu. Kurier na drugi dzień, a paczka przepięknie zapakowana 😘
Gosia Ściubeł
Gosia Ściubeł
2018-08-22T12:49:36+0000
Profesjonalna obsługa, paczka przyjechała na drugi dzień po zamówieniu , pięknie zapakowana. Stanik pasuje idealnie i powtórzę się za innymi, Pani Magda to profesjonalistka , która świetnie doradzi z uśmiechem na twarzy. Więcej takich firm-:)
Monika Łukaszyk
Monika Łukaszyk
2018-08-17T13:17:59+0000
Profesjonalne doradztwo przy zakupie stanika,👌👏. Idealnie dopasowany jestem bardzo bardzo zadowolona 👍👌szybka wysyłka i bardzo miła obsługa 🙆
Next Reviews